Kadervormingwedstrijd Junioren Zevenaar

30 november 2014

Afgelopen zaterdag gingen we naar de Boleemhoeve in Zevenaar. Op het programma stond een kadervormingswedstrijd voor de Junioren. Britt moest in de groot deelnemersveld met Atink starten. Annemarie Brouwer was ook aanwezig om Britt extra te helpen bij het losrijden.

Britt en Atink haddn er zin en waren er op gebrand om een kaderscore neer te zetten nadat ze de laatste keer in Geldrop op twee honderdste deze net niet gehaald hadden.

De proef ging goed, een zeer fijne draf tour waarin ook achten werden gescoord. De galoptour was nog een beetje gespannen en daar zit dan ook nog veel winst te behalen. Toch kwamen de drie juryleden op een mooie score van 67,30%. Britt kon dan ook haar geluk niet op want de eerste B-kaderscore is een feit. Het leverde ook nog een nette 4e plaats op. Bij 1 jurylid was Britt zelfs eerste met super mooi commentaar als "mooie combinatie" en ook "combinatie voor de toekomst". Super fijn om te lezen, nu moet Britt nog op zoek naar nog meer afstemming met de zeer getalenteerde Atink.

Britt en Atink gefeliciteerd met deze fijne wedstrijd en Annemarie-Brouwer bedankt voor de hulp
‹ Nieuws overzicht